Target във вторник каза, че ще пусне програма за платено членство

...
Target във вторник каза, че ще пусне програма за платено членство
Коментари Харесай

Target пуска програма за платено членство, докато преследва нови потоци от приходи

Target във вторник сподели, че ще пусне стратегия за платено участие идващия месец, изравнявайки се с разпоредбите на съперниците си Amazon и Walmart.

Абонаментното равнище, Target Circle 360, ще включва неограничена безвъзмездна доставка в същия ден за поръчки над $35 единствено за един час без такси за доставка и два безвъзмездни дни за доставка, дружно с други преимущества.

Нивото на платеното участие ще започва при започване на април и ще коства $49 на година, сподели Кара Силвестър, основен чиновник за опит за посетители на Target. Тя разгласи програмата на събитие за вложители във вторник в Ню Йорк.

Търговецът на дребно също по този начин ще пусне още веднъж своята безвъзмездна стратегия за преданост Target Circle, която дебютира през 2019 година, с цел да я направи по-лесна за потребление и по-персонализирани. Например членовете, които вземат участие в безплатната стратегия, ще имат автоматизирано приложени отстъпки, вместо да се постанова да сканират офертите в приложението, сподели тя.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР